„ŠEIMA – GYVYBĖS LOPŠYS“

Kategorija: Galerija, Naujienos/skelbimai | 0

Šeima – didžiausias turtas. Šiame žodyje telpa viskas: gėris, meilė, nuoširdumas, palaikymas ir draugystė. Šeima – savotiškas atramos taškas. Tas, kuris turi šeimą – laimingą ir mylinčią, jau yra pats laimingiausias žmogus. Šeima – tai saulė, kuri džiovina ašaras, tai gėlės, kurios džiugina širdį…

Gegužės 10 dieną, Kražių M. K. Sarbievijaus kultūros centre vyko tradicinė Kražių seniūnijos šeimų šventė „Šeima – gyvybės lopšys“. Šiais metais ji jau vienuoliktoji.  Į renginį susirinkusias šeimas iš Kražių, Butkiškės, Petrališkės, Vašilėnų, Karklėnų sveikino ir šventinį koncertą joms skyrė kultūros centro meno kolektyvai vadovaujami Vilijos  Mikalajūnės ir Augustino Bartkevičiaus.  Šventę pradėjo mažieji dramos ir dainavimo studijos artistai (vadov.  režisierė Jūratė  Sankauskienė, muzikos vadovė V. Mikalajūnė), kurie parodė spektakliuką „Kur gyvena vaiduokliai“.

Į šventę susirinkusias šeimas sveikino Lietuvos Respublikos Seimo narės Almos Monkauskaitės  patarėjas Ramūnas Baranauskas. Kražių seniūnijos seniūnas Rolandas Karčiauskas apdovanojo bendruomenių pasiūlytas šeimas. Tai – Jolanta ir Valdas Bukauskai iš Vašilėnų, Salomėja ir Vidas Laurinavičiai iš Karklėnų, Neringa ir Marius Butkai iš Kražių, Diana ir Aurelijus Laurinavičiai iš Petrališkės, Daiva ir Gintautas Zablockiai bei  Elvyra ir Antanas Žyvatkauskai iš Butkiškės. Po koncerto ir sveikinimo žodžių visos šeimos ir renginio svečiai pakviesti dar pabūti, pabendrauti ir pasilinksminti šventinėje vakaronėje.